VÅRT ERBJUDANDE

Vi hjälper företag och organisationer att attrahera kunder och att skapa kreativt lärande som fungerar. Vi jobbar gärna med hela kedjan från strategi till produktioner. Eller så gör vi det som ni av olika anledningar inte hinner med. Vi börjar där ni är och jobbar vidare utifrån era mål och förutsättningar. Nu testar vi också att sälja innehåll till ett fast pris och har en betaversion av vår webbshop uppe.

Tänk på pengarna—det gör vi

Att producera bra innehåll är en självklarhet. Vi vill också leverera så mycket kvalitetsinnehåll som möjligt per investerad krona. Det gör vi genom att planera. Ska vi till exempel producera en webbfilm kan vi ta stillbilder till hemsidan, bloggen eller press samtidigt. När vi skriver manus använder vi delar av den informationen till nyhetsbrev, blogg eller sociala medier. Gör vi ett reportage eller en kundtidning kan vi producera rörligt och print parallellt. 


 

   

Några exempel: Startpaket i valfri storlek, S,M,L (japp vi är inte mer originella än så) där det ingår rörligt plus ett, två eller tre tillval i form av bloggposter, podd eller presentation med text och bild. Abonnemang med innehållsproduktion under ett helt eller ett halvt år. Den som behöver lite hjälp att  komma igång men som kommer att producera innehåll internt kan välja enbart contentplan eller en skräddarsydd workshop. Självklart går det bra att anlita oss som underleverantörer i ett projekt som team eller som enskild kompetens. 

STRATEGI

Strategi, blueprint eller redaktionell plan. Oavsett vad ni väljer att kalla det bygger all trafikdrivande digital marknadsföring på en långsiktighet. Där planering, produktion och utvärdering ingår. 

PRODUKTION

Vi producerar innehåll till bloggar, Facebook, Instagram, och Twitter. Men man ska inte underskatta av en levande hemsida, video i nyhetsbrev eller en blogg som bjuder på intressant och relevant kunskap. Om allt dessutom funkar ihop så blir resultatet ännu bättre. 

DOINARS

Ett Doinar är en kort crash course för att komma i gång med  digital kommunikation. 

I coronatider är dessa digitala annars träffas vi 

under en förmiddag och går från noll till en färdig post. Det kan vara ett blogginlägg, ett nyhetsbrev, en rörligt post eller en content strategi. 

Innehållsbyrån
Innehållsmarknadsföring och lärande

ml@mlohelen.se

 tel: 070-467 36 32

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon