Övning ger färdighet...

Förenkla, öka försäljning, kunskap och effektivitet genom att digitalisera lärandet.  

Mikrokurser och annat digitalt lärande

Den smarta telefonen och människors förändrade vanor att titta på underhållning och nyheter via olika typer av skärmar ger många möjligheter när det gäller lärande. Och här finns stora vinster att göra, både ekonomiskt och kunskapsmässigt. Genom att digitalisera delar av verksamheten eller att skapa skräddarsydda mikrokurser kan man snabbt fylla kompetensgap. Men det är också ett bra sätt att få in människor i verksamheten, att få dem känna sig välkomna och att ge en grundläggande förståelse för den nya arbetsplatsen, föreningen eller produkten för att ge några exempel på områden där en mikrokurs är användbar.

Det är också ett sätt att kommunicera en proffsighet. Intrycket av avsändaren oavsett om det är en utbildning ett företag eller annat blir mer positivt. Tänk vad det säger om man får en liten länk med ett hej och till exempel en introduktion. Det finns så många olika inspirerande sätt att gör det på, interaktivitet, text, rörligt och bilder. för den som vill kan man integrera mikrokursen med webbsidor, intranät eller annat.

Vi producerar både innehåll till mikrokurser och hela kurser med plattform som funkar i smarta telefoner eller paddor. Med text, bild, interaktivitet och /eller rörligt. Som passar för en onboarding av ny personal, eller nya tränare eller andra inom till exempel en idrottsförening. Men det kan också vara en del av en längre utbildning där mikrokursen fungerar som en påminnelse och inspiration.

 

 

Innehållsbyrån
Innehållsmarknadsföring och lärande

ml@mlohelen.se

 tel: 070-467 36 32

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon