Om ML&Helén

Vi tackar yogan för att vi träffades. För det var på en yoga- och matworkshop som våra vägar först korsades. Då jobbade vi båda som frilans, ML som journalist/manusförfattare för e-learning och Helén som fotograf. Mellan sprulinashots, solhälsningar och mycket skratt såddes ett frö som några år senare skulle resultera i att vi gjorde vårt första jobb tillsammans. Vad tror ni att det handlade om? Jo yoga.

Nu använder vår långa redaktionella erfarenhet och våra kompetenser inom film, tv, reklam, kommunikation och interaktivt lärande för att skapa innehåll och strategier till digital kommunikation som ger resultat. Vi jobbar med att leverera så mycket produktionsvärde som möjligt per investerad krona och jobbar gärna med mindre företag som vill växa.

 

Under åren har vi också samlat på oss ett stort kontaktnät av duktiga kreatörer och annan kompetens som kan behövas för att skapa så bra och relevant innehåll som möjligt.

Under fliken Exempel eller på knappen nedan kan ni se några av våra produktioner. Kolla där, handla i webbshoppen, läs bloggen och hör gärna av er om ni har frågor eller om ni vill anlita oss. 

Mari-Louise Paulson
Helén Karlsson

Kontakta oss

ML&Helén
Innehållsmarknadsföring och lärande

ml@mlohelen.se

 tel: 072-527 20 22

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon