• ML

Nu är den härliga hösten här


Rörligt är något som används allt oftare och något som vi ML & Helén jobbar mycket med. Man behöver inte producera en hel film utan det går att hålla det hela mycket enkelt.

Här är ett exempel på en film som Helén har gjort med bara rörligt och text. Ett enkelt koncept med en bild som fångar intresset och sedan text som berättar något eller skapar nyfikenhet. För att göra den här typen av korta filmer perfekta att publicera i sociala medier finns det många bra appar, både gratis och betal, som är enkla att använda. Som till exempel Ripl, Adobe Spark eller Enlight Pixaloop för att nämna några. I dessa kan man också välja att multipublicera på olika plattformar. För en mindre summa per månad får man tillgång till ett bildarkiv och sådant som mallar. Bara att sätta i gång.


0 visningar

Innehållsbyrån
Innehållsmarknadsföring och lärande

ml@mlohelen.se

 tel: 070-467 36 32

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon