• ML

Snart är det jul


Snart är det jul och sedan nyår med allt vad det innebär. Även om fokus just nu är på att bli klar med allt innan jul och sedan njuta av en skön ledighet. I alla fall är det så för de flesta. Då kan det också vara ett bra tillfälle att fundera över 2019 års contentplan. Januari är ofta lite lugnare och ett utmärkt tillfälle för att lägga upp en bra innehållsstrategi för den digitala kommunikationen och att producera material till det. Vi passar på att tipsa om en finfin möjlighet att handla bra julklappar och att ge ett exempel på hur man på ett enkelt sätt kan återanvända material. Något som ger ett bra produktionsvärde per investerad krona. Den här filmen gjorde vi för Lotta Külhorns webbshop. Nu när hon lite snabbt bestämde sig för att ha pop-up öppet så redigerade jag om den i programmet Adobe Spark, som jag har nämnt tidigare och som jag ofta använder, så att rätt information fanns med. Så här kan det se ut.

God Jul och Gott Nytt År!


0 visningar

Innehållsbyrån
Innehållsmarknadsföring och lärande

ml@mlohelen.se

 tel: 070-467 36 32

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon