• ML

Mobilisera mera


Visst är det lätt att håna alla som försvinner djupt in i sin mobilskärm men det finns en fördelar med den smarta telefonens funktioner. Till exempel när det gäller lärande och kompetensutveckling i mikroformat.

Dagens arbetsliv formas till stor del av ett ständigt pågående behov av att prestera på ett bättre sätt. Det gäller både produkter och tjänster som företaget levererar men också service som seglar upp som en av de viktigaste parametrarna för att få nöjda och återkommande kunder. Oavsett vad man ska köpa ska det vara tillgängligt, enkelt och tydligt. För att möta det behöver arbetsgivare jobba med ett enkelt, effektiv och inspirerande lärande med allt från komplexa kurser till en enkel checklista eller onboarding. Gärna i kombination med bootar och andra automatiska system. För att dessa mikrokurser ska vara tillgängliga och nå lärmål är mobilen ett utmärkt redskap. Den har man alltid med sig, lätt att använda och ger stora möjligheter när det gäller interaktivitet, inspiration och ett kommunikativt sätt att berätta.

Det finns lite olika plattformar för att göra detta så som Daily bits, Moblrn eller MightyNetworks

Behöver ni hjälp med manus eller innehållsproduktion är det bara att höra av er.

Lycka till!


0 visningar

Innehållsbyrån
Innehållsmarknadsföring och lärande

ml@mlohelen.se

 tel: 070-467 36 32

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon