• ML

Innehåll till fast pris? Funkar det?

Uppdaterad: 7 nov 2019


Sommaren har varit fantastiskt. Tid för rekreation och nya kreativa idéer. Vi har också arbetat vidare på att bygga vår webbshop som vi kommer att lansera inom kort. Det är lite av ett experiment, kan man sälja innehållskommunikation till ett fast pris? Kommer kundens och våra förväntningar mötas?

Vi tror det eftersom vår tanke är att kundservice är en stor del av det vi levererar.

Visst gillar vi vårt jobb och att skapa kreativ kommunikation som också är visuellt intressant men det är våra uppdragsgivares behov av kommunikation vi löser. Ibland behöver man bara något litet och vill inte dra igång en radda med möten, förstudier, skisser och kostnader då kan det vara utmärkt att köpa något till ett fast pris. Det kan också vara ett bra att att testa oss som innehållsproducenter, passar vi att arbeta ihop? Kanske har man just startat eller driver ett litet företag med en begränsad budget men ändå vill att det som publiceras ska se proffsigt ut? Ja, då är webbshoppen ett ställe att handla på.

Slutligen tänkte vi på hur vi själva vill handla och hur vi upplever att tankarna går hos våra uppdragsgivare – man vill veta vad det kostar. Det behöver inte innebära att man alltid väljer det billigaste men att ha en tydlig bild av kostnader och vad som ingår. Så har vi resonerat. Hoppas att vi inte är helt ute och cyklar. Glad höst nu sätter vi igång.Handla innehåll till fast pris i vår webbshop.


Innehållsbyrån
Innehållsmarknadsföring och lärande

ml@mlohelen.se

 tel: 070-467 36 32

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon