• ML

Hur originell behöver du vara?


Okej, det är januari. Nu börjar för många bollandet mellan familj, arbete, skolan eller förskolan, träning, tid att umgås och att faktiskt hinna med det jobb som man behöver göra. Då är det lätt att marknadskommunikation och postningar hamnar i kläm. Tro mig den här bloggen är ett levande exempel på det. För den som ändå vill ha en digital närvaro kan stock content vara ett bra alternativ.


Innehåll, design och relevans är jätteviktigt. Men en del av marknadsföring är också att påminna potentiella kunder om sin existens och kompetens. När det är snärjigt med tid är stock content ett jättebra verktyg. För den som inte hänger med i min svengelska så är stock content alltså färdigt innehåll som går att köpa för några hundralappar. Som till exempel foto, video, ljud, grafik och musik. Håller man det enkelt kan man med hjälp ab en redigeringsapp och lite stockmaterial få ihop en relevant postning på några minuter. Det beror naturligtvis på hur avancerat man väljer att göra det. Den som dessutom har en contentplan kan lätt stoppa in några postningar här och där utan att avvika från den kommunikation som företaget har valt att skapa för att nå ut.

Det viktigaste är idén om vad som ska kommuniceras. Sedan kan man göra det hur enkelt eller komplicerat som helst. Stock content kan också göras mer unik genom att man blandar det med egen text och originalmaterial. Nedan finns det tips på siter med stock content och ett exempel.

Självklart kan ni alltid anlita oss för små eller stora innehållsproduktioner.


www.pond5.com

www.pixabay.com

www.shutterstock.com

www.istock.com

En film helt gjort med stock content men vår idé, text och produktion.

0 visningar

Innehållsbyrån
Innehållsmarknadsföring och lärande

ml@mlohelen.se

 tel: 070-467 36 32

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon