• ML

Innehållsbyrån Automat. Innehåll till fast pris – kan det funka?

Ska väl inte tjata om våren och pandemin men det har också inneburit en hel del förändringar även för oss. Nytt namn och nytt koncept skulle man kunna säga. Nu håller Innehållsbyrån på att bygga en webbshop som vi kallar Innehållsbyrån Automat. Tanken är att sälja innehåll till fast pris. Det är lite av ett experiment. Kan man sälja innehållskommunikation till ett fast pris? Kommer kundens och våra förväntningar mötas? Vi tror det.

Visst gillar Innehållsbyrån vårt jobb och att skapa unik kommunikation som också är visuellt intressant men det är våra uppdragsgivares behov av kommunikation som är vår affärsidé. Men vi vet att livet liksom yrkeslivet har olika behov. Därför lägger vi till ett enkelt sätt att beställa innehåll samt en rad mallar, färdigt och delvis färdigt innehåll som går att köpa. Kanske passar det nystartade företag eller företag med en begränsad budget men ändå vill att det som publiceras ska se proffsigt ut? Eller för de tillfällen när tiden inte räcker till för att producera. Ja, då är Innehållsbyrån Automat perfekt.

Vi utgick från hur vi själva vill handla och hur vi upplever att tankarna går hos våra uppdragsgivare – man vill veta vad det kostar och veta vad man får. Det behöver inte innebära att man alltid väljer det billigaste men att ha en tydlig bild av kostnader och vad som ingår. Så har vi resonerat. Hoppas att vi inte är helt ute och cyklar. I höst sätter vi igång.


0 visningar

Innehållsbyrån
Innehållsmarknadsföring och lärande

ml@mlohelen.se

 tel: 070-467 36 32

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon